Primera festa de Vi Natural

Comencem!

Public tast

MOATR3S en directe

MOATR3S

Els Folls de Vi Natural

Els Folls

La reputació del vi natural al País Valencià s'està construint com una marge de pedra seca, poquet a poquet. Tenir la capacitat d'organitzar un moment d'intercanvi al voltant d'una degustació pública i d'un concert en directe respectant un estricte protocol sanitari és un pas important en el desenvolupament del nostre projecte.


El dissabte 14 d'agost de 2021 va tenir lloc el primer tast oficial organitzada per Vi Natural al bar Roca de Benirrama. Ni més ni menys que deu vins naturals sense additius van ser servits per Lumi i Jérôme acompanyats de tres vinyaters, Carlos Espi del Celler La Encina, Cristóbal Vanyó de Cos a Cos i Juan Tàrrega de Vinyologia Canor. Aixina, el públic va poder descobrir cada celler i les característiques dels seus vins sense moure-se.


Una fira del vi no és una festa sense música, així que després del tast el grup local MOATR3S (trio de Jean jass) va interpretar les seves cançons en valencià mentre els convidats gaudien del menjar preparat pel bar Roca. Un ambient festiu que va acabar massa tard i que ens convida a organitzar altres esdeveniments similars, per què no viatjar pel País Valencià!