Més vida amb la Vinya dels Morts

Quadra de la Vinya dels Morts

La Vinya dels Morts és un vi de Juan Tarrega, la primera anyada del qual es va criar el 2017 amb raïms situats a prop del cementiri de Benissa, entre València i Alacant. El raïm Giró, que és el nom que rep la Garnatxa de la Marina, ofereix un vi potent i generós que, naturalment, va pujar a la carta de Vi Natural des de l'inici del projecte, tant pel seu origen com per la proposta gustativa. Com en tots els vins de Juan, un quadre pintat per ell mateix fa servir d'etiqueta, i ho ha fet des de l'Estudi, que va ser la primera anyada el 2011. La gent que coneix i estima aquest vi diu coses inconfessables sobre ell.


Juan va entendre la importància que Vinya dels Morts aportava al projecte Vi Natural i va prendre una decisió que segurament és el millor regal que podia fer a la dinàmica que es va iniciar el 2018 amb l'associació Bancals de Vi: confiar-nos la distribució en exclusiva d'aquest vi, i el que és millor, el quadre que va crear l'etiqueta està ara exposat de manera destacada al celler de Pego.


Poquet a poquet, el nostre projecte està construint una autèntica identitat i una reputació entre la població de la Marina, que és la nostra ambició, promocionar els vins naturals d´aquí a la gent d'aquí.